اعزام هیئت وزارت علوم به همدان برای بررسی حواشی اخیر قربانی پرونده‌های جنجالی تجاوز فرانسه دوباره به دادگاه رفت؛ متهم: همسرش من را فریب داد / حسام الدین دوگان کیست؟ اعلام نتایج دوره بدون آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد ماجرای تجمع مقابل دانشگاه بوعلی سینا چه بود؟ + توضیحات استانداری همدان جزئیات استخدام ۶۰۰۰ نفر در قوه قضاییه تهران در روز‌های آینده گرم است؛ خنک شدن هوا از شنبه شرایط تغییر رشته در دانشگاه فرهنگیان نحوه بارگذاری مستندات رتبه بندی معلمان / مراحل استخدام دانشجو معلمان ورودی ١۴٠۴ شرایط استفاده مادران شاغل از کاهش سن بازنشستگی ادارات این استان پنجشنبه‌ها تعطیل شد اجرای طرح صدور گواهینامه موتورسیکلت برای نوجوانان با رعایت ایمنی کامل هواشناسی: افزایش دما در نوار شمالی و بارش‌های پراکنده در برخی مناطق ایران نجات جان یک زن از خودکشی توسط پلیس یاسوج افت عجیب نمرات یازدهمی‌ها و دوازدهمی‌ها تعیین نرخ بیمه تکمیلی معلمان + جزئیات جزئیات ثبت‌نام وام‌های جدید فرهنگیان

اعلام فهرست جدید کالاهای ممنوعه و آسیب‌رسان به سلامت از زبان وزیر بهداشت + جزئیات

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در نامه‌هایی جداگانه به وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و وزیر آموزش و پرورش، فهرست بازنگری شده کالاها و اقدامات آسیب‌رسان به سلامت را در سال ۱۴۰۰ ابلاغ کرد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۳ - ۲۲ فروردين ۱۴۰۰ - 2021 April 11
کد خبر: ۸۳۴۸۴

به گزارش راهبرد معاصر؛  سعید نمکی در این نامه‌ها به منصور غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و محسن حاجی میرزایی وزیر آموزش و پرورش نوشت: به استناد «ماده ۴۸ قانون الحاق برخی مواد به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت (۲)» و «بند ج ماده ۷ قانون احکام دائمی برنامه‌های توسعه» و در راستای اجرای تکلیف قانونی این وزارت، فهرست کالا‌ها و اقدامات آسیب رسان به سلامت برای اعلان در سال ۱۴۰۰ مورد بازنگری قرار گرفته که بخش محصولات خوراکی آن جهت استحضار به پیوست این نامه است.

 

وزیر بهداشت افزود: به منظور صیانت از سلامت جامعه خواهشمند است دستور فرمایید ضمن آموزش و اطلاع رسانی، در مورد پذیرایی در مراکز غذاخوری، بوفه‌های کارکنان، دانشجویان و مراکز آموزشی شبانه روزی از سرو مواد غذایی مندرج در این فهرست ممانعت شود.

 

نمکی در این نامه تاکید کرد: مواد غذایی مندرج در این فهرست به دلیل کالری بالا (داشتن شکر و روغن افزوده، چربی اشباع و ترانس) یا نمک و همچنین مواد نگهدارنده، به عنوان عوامل بیماری‌های غیرواگیر محسوب شده و مصرف آن‌ها می‌تواند در دراز مدت، موجب اضافه وزن، چاقی، فشارخون، دیابت و سایر بیماری‌های غیرواگیر شود.

 

فهرست کالا‌ها و خدمات آسیب رسان به سلامت شامل انواع سوسیس و کالباس، پیتزا و ساندویج دارای سوسیس و کالباس، انواع سمبوسه و فلافل، انواع نوشابه‌های گازدار و انرژی زا، انواع تافی، فرآورده‌های یخی، انواع روغن و سس مایونز، فرآورده‌های ذرت حجیم شده، شیرینی تر، فرآورده‌های آرایشی مثل رژ لب، کرم پودر، مداد آرایشی چشم، بزنزه کردن پوست، محصولات لاغر کننده موضوعی، قرص ترامادول و استامینوفن کدئین است./ ایلنا

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار